Surf, Ontmoet en Durf

Surf.jpg

Surf & Durf

In het najaar van 2023 organiseren wij opnieuw Surf, Ontmoet en Durf voor kinderen uit de gemeente Katwijk. Dit is voor ouder(s) + kind(eren) die geen cliënt zijn van FamilySupporters. 

Voor cliënten van FamilySupporters organiseren wij Surf PMT.

SurfPMT

SurfPMT is er voor kinderen die last hebben van sociale en/of emotionele moeilijkheden en/of een laag zelfvertrouwen. Aan de hand van verschillende (psychomotorische) werkvormen op het strand en in de zee, leren de kinderen om op zichzelf te vertrouwen, meer lichaamsbewustzijn te ontwikkelen en hun emoties of aandacht te reguleren. Hierdoor staan de kinderen steviger op hun eigen benen, niet alleen op hun surfboard, maar ook in hun thuis- en schoolomgeving. Het golfsurfen wordt als middel ingezet om persoonlijke doelen te behalen. De deelnemers worden één-op-één begeleid door psychomotorisch therapeuten (PMT’ers) en de therapie is (afhankelijk van het aantal aanmeldingen) zowel individueel, met het gezin als in groepsverband mogelijk.

 • Data (5 zaterdagen): 16, 23, 30 sept en 7, 14 okt (reservedatum 21 okt)

Surf, Ontmoet en Durf

Voor inwoners uit Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg zoeken wij naar gezinnen die willen deelnemen aan een laagdrempelig project genaamd Surf, Ontmoet en Durf. Ouder(s) nemen samen met hun kind(eren) deel aan de oefeningen op het strand en in de zee. De focus ligt hierbij op gedeeld plezier, het versterken van de onderlinge band en het ontmoeten van andere kinderen en ouders. De oefeningen worden aangeboden door twee psychomotorisch therapeuten vanuit stichting Surf&Durf en een surfleraar. Daarnaast wordt ieder gezin ook nog gekoppeld aan een vrijwilliger (“buddy”). 

 • Deelname is gratis
 • Surfervaring is geen vereiste
 • Data (4 zaterdagen): 16, 23, 30 sept en 7 okt, (reservedatum 14 okt)
 • Tijden: 9.30 tot 11.45 uur      
 • Inschrijven tot uiterlijk 21 augustus 2023
 • Locatie: Brunotti Surfschool Katwijk
 • Voorwaarden
  -  Het kind is in bezit van een zwemdiploma
  -  Beschikbaarheid op alle lesdagen 

Interesse voor deelname?
Meld je aan door te mailen naar: surfendurf@familysupporters.nl of te bellen/appen naar 06-26385661

Hopelijk tot op het strand in Katwijk!