Kimberley Goudswaard

Gezinscoach

Locatie

Over Kimberley Goudswaard

Een gezin echt goed zien en leren kennen is iets wat Kimberley als kernwaarde ziet voor het werken met gezinnen. Door oprechte interesse, echt present te zijn en verbinding aan te gaan met de persoon tegenover haar wenst Kimberley een stem te geven aan het gezin met wie ze werkt. Kimberley is na haar opleiding binnen de GGZ en de jeugdzorg gaan werken. Het zien van de krachten, wensen van gezinnen en deze krachten benutten en vergroten, vanuit de verbinding die we kunnen aangaan met gezinnen, is hetgeen wat Kimberley een mooie uitdaging vindt in het werken met gezinnen.

Kimberley ziet het werken met gezinnen als een puzzel. Soms hebben we andere mensen nodig om met ons de puzzel te kunnen maken en het kan onwijs ingewikkeld zijn, maar met elkaar is het wel een mooie uitdaging om de puzzel te gaan leggen.

Binnen Family Supporters is de wens om vooral te doen wat goed is voor het gezin. Dit is ook waarom Kimberley heeft gekozen om bij Family Supporters te willen werken. Zij vindt het belangrijk om buiten de kaders te durven kijken, te doen wat nodig is voor een gezin en de zorg af te stemmen bij de vraag van het gezin.

Kimberley heeft naast haar werk de mooie taak om voor haar twee kinderen te zorgen. Zij mogen haar dagelijks een inkijkje geven in de wereld van het opvoeden en de uitdagingen die daar mee gepaard gaan. Met vrienden een hapje eten, wat lezen of wat rommelen rond haar eigen huis zorgen voor ontspanning bij Kimberley.

Opleiding

2012-2016: opleiding maatschappelijk werk en dienstverlening gericht op GGZ agoog

Certificaten:

- Gezinssensitief werken

- Beslissen in kinderbeschermingszaken: gehechtheid en trauma

- Complexe echtscheiding