Regio Haaglanden: Enthousiaste Systeemtherapeut gezocht!

FamilySupporters regio Haaglanden zoekt: ervaren Systeemtherapeut met een passie voor maatwerk!

Wil jij de zorg écht beter maken en werken waar en wanneer je wil, bij een jonge en ambitieuze zorgonderneming? Sluit je dan bij ons aan als Systeemtherapeut en help deze visie waar te (blijven) maken. Jouw standplaats is FamilySupporters regio Haaglanden. We werken flexibel, je deelt zelf je uren in, in overleg met je cliënt natuurlijk, want wij bieden maatwerk! We werken op basis van vertrouwen, je kan intern trainingen en opleidingen volgen via ons eigen kenniscentrum en er is ruimte voor innovatieve (zorg)plannen.

Wie zijn wij?

FamilySupporters is dé innovatieve en ambitieuze zorgonderneming op het gebied van zorg bij complexe problematiek. Onze teams bieden psychosociale hulp aan mensen van 0-100+ jaar, met extra aandacht op het systeem. We kijken samen met degene die voor ons zit naar wat er aan de hand is. We gaan voor een optimale kwaliteit van leven. Dit is voor iedereen anders, maatwerk is dan ook de standaard.

Wat ga je precies doen?

Als systeemtherapeut werk je veel samen met hulpverleners, collega’s en de betrokkenen van de cliënt. Je hebt korte lijnen met iedereen binnen het systeem van de cliënt en zorgt voor een nauwe samenwerking met betrokken partijen als collega pedagogen en andere hulpverleners. Je voert intakegesprekken met cliënten en gaat samen met collega’s in gesprek over de juiste aanpak en zoekt een match tussen hulpverleners en cliënten. Je vindt het leuk om binnen het team onderzoekend te werk te gaan en hebt een duidelijke visie om de cliënt zo goed mogelijk te ondersteunen.

Wat kan FamilySupporters jou bieden?

 • Wij zorgen voor intervisie en gedeelde verantwoordelijkheid bij alle trajecten.
 • Een groot aanbod aan interne opleidingen.
 • Je ontvangt een persoonlijk scholingsbudget.
 • Wij beloven je een divers, betrokken en gezellig multidisciplinair team.
 • Wij zijn een dynamische organisatie waar meedenken en eigen inbreng worden gewaardeerd.
 • Samen met jou willen we de zorg écht een stukje beter te maken. Die motivatie vind je overal in terug.
 • Uren in overleg.

Wie zoeken wij?

 • Je bent creatief en denkt graag in oplossingen.
 • Je gaat, in het belang van de behandeling, conflicten aan en kan goed omgaan met soms spanningsvolle situaties.
 • Je zet de cliënt centraal in de behandeling.
 • Je gaat onderzoekend te werk en levert hiermee een bijdrage aan de systeemdiagnostiek.
 • Je bent in staat acuut en vertrouwelijk te handelen bij mogelijke crisissituaties.
 • Je vindt het leuk om veel samen te werken met collega’s én cliënten om voor de beste resultaten te zorgen.

Arbeidsvoorwaarden

FamilySupporters is aangesloten bij de CAO GGZ. Je ontvangt een levensfasebudget en wij hebben een meerkeuzesysteem wat je flexibel kan inzetten voor extra verlof, salaris of opleiding. Je kunt zelf je werktijden en –plekken bepalen, wij bieden interne opleidingen aan en geloven in een werkweek van maximaal 36 uur. Hierbij zorg je, in overleg met je collega’s, zelf voor evenwicht tussen werk en privé. De kunst is natuurlijk dat we samen goed werk leveren. Dat gaat het beste als wij als professionals ook goed in het leven staan.

Interesse?

Ben jij systeemtherapeut en word je enthousiast van ons verhaal? Dan praten we graag verder! Neem voor meer informatie of een (verkennend) gesprek contact op met:

Halime Tuzer (systeemtherapeut) op 06-12229901

of Sabine Gerritsma (orthopedagoog-generalist i.o.) op 06-82571181

*N.B. FamilySupporters is recent aangesloten bij de cao GGZ en in de loop van 2024 worden alle functies opnieuw beschreven en gewogen.