Sabine Tesselaar

Regiebehandelaar/ GZ psycholoog/ Cognitief gedragstherapeut VGCt

Locatie

Over Sabine Tesselaar

Sabine Tesselaar is GZ-Psycholoog & orthopedagoog binnen Family Supporters. Sinds 2009 is zij werkzaam binnen de psychologie en heeft zij ervaring opgedaan binnen zowel de jeugdhulp als de specialistische GGZ bij organisaties als Opvoedpoli, Bureau Jeugdzorg en Family Supporters. Naast haar werkzaamheden voor Family Supporters is Sabine werkzaam bij een BGGZ organisatie en een Jeugdhulp en SGGZ organisatie.

Sabine is opgeleid in het geven van de volgende therapievormen; EMDR, COGMED en elementen van oplossingsgerichte therapie, schematherapie, cognitieve gedragstherapie en systeemtherapie. Tevens is zij geïnteresseerd in de diagnostiek en de neuropsychologie. Sabine haar behandelstijl kan omschreven worden als; onbevooroordeeld, onderzoekend en sensitief afstemmen.

Tijdens de behandelingen gaat Sabine samen met de cliënt op zoek naar de onderliggende kern van de klachten en kiest ze met de cliënt samen de juiste insteek waarbij ze verschillende elementen van verschillende behandelmethodes gebruikt, ze gaat hierbij graag de samenwerking aan met het clientsysteem.

Opleiding

Orthopedagogiek

GZ Psychologie

EMDR basis en vervolg

Schematherapie basis en vervolg

Neuropsychologisch onderzoek bij kinderen

Cognitieve gedragstherapie basis en vervolg

Cognitief gedragstherapie VGCt