Priscilla de Vries

Gezinscoach

Locatie

Over Priscilla de Vries

Met passie en bevlogenheid werkt Priscilla als gezinscoach bij Family supporters. 

Zij wil niets liever dan gezinnen ondersteunen en jongeren verder helpen naar de volgende fase van hun leven. Zij kijkt met een systemische bril en met een openhouding zoekt zij naar verbinding. In het begeleidingstraject vindt Priscilla het belangrijk dat zowel ouders als kinderen ervaren dat er naar hen geluisterd wordt. Dat zij regie ervaren en deel zijn van de doelen en afspraken die er gemaakt worden. Dat in hun tempo stappen worden gezet die bijdragen aan het welbevinden van de gezinsleden.

 Naast haar werkzaamheden bij Familysupporters runt Priscilla samen met haar partner nu ruim acht jaar een vrijgevestigd gezinshuis. Naast haar drie eigen kinderen biedt zij in het gezinshuis een veilige plek voor jeugdigen die vanwege uiteenlopende problemen niet meer binnen het gezin van herkomst kunnen opgroeien. Ze begeleidt en coach de jeugdigen binnen het gezinshuis en ondersteund hun ouders waar nodig.

Door het werk in het gezinshuis weet Priscilla hoe het is om te leven met kinderen die vastlopen op diverse ontwikkelingsgebieden. Zij is daarom in staat met empathie te luisteren en ouders te ondersteunen, te begeleiden en naast hen te staan. Kleine stapjes vooruit met de nadruk op kansen en niet op beperkingen, dat typeert haar stijl van ondersteuning aan gezinnen. 

Opleiding

Hbo-jeugd en gezinsprofessional

PW-4 Jeugdzorg

Life-coaching

Jaarlijks trainingen en deskundigheidsbevorderingen om te blijven ontwikkelen en registraties te behouden.