Mohamed Bendadi

Ambulante Hulpverlener/ Jeugdzorgwerker/ Gezinscoach

Locatie

Over Mohamed Bendadi

Mohamed is een ervaren en gedreven jeugdzorgwerker/ambulante hulpverlener die rust uitstraalt. Hij is op vijftienjarige leeftijd begonnen als vrijwilliger van een buurtcentrum in de wijk Ede-Veldhuizen. Vanaf dat moment kreeg Mohamed de juiste bevestiging, namelijk: het helpen van mensen. Mohamed heeft de opleidingen Sociaal Cultureel Werk en Sociaal Pedagogisch Hulpverlening (Uitstroomprofiel jeugdzorgwerker) gevolgd en afgerond. Daarnaast heeft hij al ruim 6 jaar ervaring in de jeugdzorg, ggz en verslavingszorg en heeft in al deze domeinen expertise opgebouwd in het werken met complexe gezinssituaties en complexe problematieken.

Mohamed heeft een passie voor sport en een gezonde leefstijl. Momenteel is hij nog als semi-profvoetballer actief. Hij beschikt over voldoende vaardigheden en technieken die hij toepast in de begeleiding. Voorbeelden hiervan zijn: analytische vermogen, humor, betrouwbaarheid, een open houding en een positieve benadering. Hij werkt vanuit een bepaalde visie en probeert zo goed mogelijk aan te sluiten op de wensen en behoeften van mensen om uiteindelijk maatwerk te leveren. Hij vindt het belangrijk om samen op zoek te gaan naar oplossingen en daarbij wil hij graag de mensen in hun kracht zetten om de gewenste doelen te behalen. Met respect, empathie, een luisterend oor en een oplossingsgerichte aanpak wil hij zoveel mogelijk aansluiten op de hulpvragen van de mensen.

Mohamed is van mening dat Family Supporters het best aansluit op zijn (systeemgerichte) manier van hulp verlenen en ziet voldoende mogelijkheden binnen onze organisatie.

 

 

Opleiding

Sociaal Pedagogische Hulpverlener (Uitstroomprofiel Jeugdzorgwerker)

Sociaal Cultureel Werk