Loïs Hozee

Psychomotorisch therapeut en ambulant hulpverlener

Locatie

Over Loïs Hozee

Loïs is een enthousiaste, betrokken en betrouwbare therapeut en begeleider. Ze besteed zorgvuldig aandacht aan het bouwen van een veilige sfeer en een goede vertrouwensband. Dat doet ze door jou ruimte te geven en hierbij geduldig en respectvol te blijven. Daarbij vindt ze het belangrijk dat je je gezien en gehoord voelt.

Soms lukt het niet om problemen, gevoelens of gedachten onder woorden te brengen. Door in beweging te komen kan het zijn dat de puzzelstukjes op z’n plaats vallen. Bij Loïs zal je activiteiten gaan doen die bij jou passen, je inzicht geven in het huidige probleem en gedrag of juist helpen om ander gedrag te oefenen.

 

Loïs is afgestudeerd aan de Calo in Zwolle als Psychomotorisch therapeut. Tijdens haar opleiding heeft ze voornamelijk ervaring opgedaan in het werken met kinderen en jeugdigen met verschillende problematiek. Na haar afstuderen is ze gaan werken als psychomotorisch therapeut in de volwassen GGZ en heeft hier vooral gewerkt met angststoornissen, depressie en burn-out klachten. Daarnaast is ze sinds haar afstuderen werkzaam als persoonlijk begeleider van een tiener jongen met CVI, het Williams Beuren syndroom en autisme.

Opleiding

-       Bachelor Psychomotorische therapie & Bewegingsagogie

-       Minor Specifieke Opvoedingssituaties