Isabelle Zijp

Gezinscoach

Locatie

Over Isabelle Zijp

Isabelle is een enthousiaste gezinscoach binnen FamilySupporters en gaat uit van de kracht van de mens. Ze zet haar kwaliteiten dan ook graag in om mensen in hun eigen kracht te zetten zodat gestelde doelen bereikt kunnen worden.

In haar opleiding heeft ze geleerd hoe ze samen met de zorgvrager(s) een plan van aanpak opstelt en verschillende manieren van begeleiding en ondersteuning kan bieden. Zoeken naar mogelijkheden doet ze graag samen met de zorgvrager(s), hierin is openheid en eerlijkheid voor haar een belangrijk onderdeel. Volgens Isabelle is een goede samenwerking het halve werk.

Haar afstudeerprofiel: langdurige complexe zorg, heeft haar voorzien van inzichten en kennis over diverse soorten (complexe) problematieken en het inzetten van methodieken op maat. In de training: geweldloos verzet en verbindend gezag, heeft Isabelle geleerd hoe ze ouders/verzorgers handvatten kan bieden en kan begeleiden in het omgaan met ongewenst, destructief en grensoverschrijdend gedrag van kinderen en jongeren.

Ze heeft een positieve en optimistische houding en wil dat iedereen de aandacht krijgt die hij of zij nodig heeft. Iemand helpen in zijn of haar ontwikkeling vindt Isabelle het meest dankbare werk dat er is.

Haar leergierigheid, nieuwsgierigheid en vrolijkheid typeert haar als persoon.

Opleiding

  Opleiding:

-       HBO Sociaal Pedagogisch Hulpverlener

Cursussen/trainingen:

-       Verbindend gezag en geweldloos verzet

-       Beroepscode, -ethiek en tuchtrecht

-       Systeem- en contextgericht werken

-       Omgaan met psychosociale problemen

-       Interculturele communicatie

-       Stress management

-       Omgaan met dwingend en agressief gedrag