Gulsen Sahin

Maatschappelijk werker, Transcultureel systeemtherapeut

Locatie

Over Gulsen Sahin

Gulsen is als Maatschappelijk Werker van Turks origine geschoold als Transculturele Systeemtherapeut. Haar ambitie is om mensen te ondersteunen op een manier die bij ze past. Oog hebben voor de culturele achtergrond is voor haar van groot belang. Haar doel is mensen helpen op maatschappelijke vlak zodat ze verder kunnen met hun leven. Haar kracht is dat zij goed kan luisteren, geduldig is en gemakkelijk in gesprek kan gaan met mensen van verschillende niveaus en achtergronden.

Gulsen heeft de afgelopen jaren ruime ervaring opgedaan in het werken met gezinnen, kinderen en jongeren in het onderwijs. Ze werkt overwegend vanuit een systemische- en oplossingsgerichte invalshoek.

Gulsen is erg betrokken, kan goed naast iemand staan en mee denken vanuit verschillende perspectieven. Je kunt bij haar terecht als je vastloopt in een bepaalde (levens)fase. Zij heeft met name verstand van migratie,  ‘culturele’ (familie)problemen, rouw, verlies en huiselijk geweld.

Vanuit haar achtergrond als schoolmaatschappelijk- en transcultureel systeemtherapeut, bekijkt Gulsen problemen in een bredere context.

De systeemgerichte benadering in combinatie met de enorme diversiteit binnen FamilySupporters passen bij Gulsen.

 

 

Opleiding

Maatschappelijk Werk en Dienstverlening ( Hogeschool Utrecht)

Post-HBO Transculturele Systeemtherapie Opleiding (CTT – Amsterdam)

Post-Master Intensieve Opleiding Systeemtherapie  (CTT-Amsterdam)