Gjalt Smids

SPV/Lifecoach

Locatie

Over Gjalt Smids

Gjalt heeft een rijke en brede ervaring in de GGZ.. Vanuit verschillende rollen werkte hij er met plezier als sociaal psychiatrisch verpleegkundige, als manager, coach, trainer en auditor.

Binnen de bestaande kaders streeft Gjalt naar de blik van een buitenstaander. Het ‘met andere ogen’ naar een situatie kijken, waardoor nieuwe perspectieven geopend kunnen worden.

Gjalt heeft geleerd om in zijn werk te luisteren naar zowel het persoonlijke verhaal als naar het verhaal van de context.Op deze wijze probeer hij te begrijpen welke betekenis iemand geeft aan zichzelf en de wereld om hem/haar heen.

Het luisteren naar verhalen zie hij als een essentiële vorm van communiceren.Zich (kunnen) verplaatsen en inleven in de ander motiveert hem in de samenwerking die hij met clienten aangaat.

Gjalt hecht veel waarde aan constante (bij) scholing en ontwikkeling van medewerkers in de zorg.Bovenal, aan het verbeteren van de zorg voor de individuele cliënt.

 Gjalt is iemand die scherp het geheel van een situatie kan overzien en tegelijkertijd nauwkeurig de details weet te onderscheiden.Analytisch denken, een sterk ontwikkelde intuïtie en gevoel voor humor typeren hem.

Binnen de GGZ is hij breed inzetbaar.

 

 

Opleiding

●     HBO Maatschappelijke Gezondheidszorg (spv)

●     HBO Theologie (levensbeschouwing, kunst en cultuur)

●     Master in Management en innovatie

●     Diverse coach opleidingen info