Flor Polanco

Psycholoog NIP

Locatie

Over Flor Polanco

Flor is een ervaren Psycholoog NIP,  oorspronkelijk komt ze uit de Dominicaanse Republiek.  Zij heeft ervaring met transculturele psychologie, vooral met mensen met een immigratie achtergrond.  Flor biedt zorg vanuit haar hart en als ervaren psycholoog met affiniteit met volwassenenzorg heeft zij de kans gehad om verschillende soorten cliënten te behandelen. Zij heeft cliënten met verschillende culturele achtergronden, talen, geloofsovertuigingen en diversiteit aan hulpvragen mogen helpen. Therapieën worden in het Spaans, Engels of Nederlands gedaan.  Haar stijl van werken omschrijven cliënten als betrokken, onderzoekend en respectvol, waarbij het ontwikkelingstempo van de cliënten voorop staat.

Naast de Cognitieve Gedragstherapie gebruikt ze ook Relatie en Systeemtherapie en Mindfulness, met elementen van andere therapieën. 

De psychologische behandeling die Flor wil bieden is gebaseerd op een goed contact, openheid, overleg en samenwerking. Kwaliteit en betrouwbaarheid vindt zij belangrijk.

Opleiding

-Master Psychologie

- Psycholoog NIP

-Relatie en Systeemtherapeut (Magna Cum Laude)

-Basiscursus Cognitieve Gedragstherapie

-Opleiding Burn-out

-Doorlopende bijscholingen betrekking tot behandeling