Emrah Bouyahi

Vaktherapeut (Spraak- en Dramatherapie), Trainer en (Jongeren)Coach

Locatie

Over Emrah Bouyahi

“Kinderen en jongeren vanuit hun passies en talenten in hun eigen kracht laten staan”. 

Toen de 13-jarige Emrâh voor het eerst als trainer het voetbalveld opstapte, naast zijn vader, wist hij dat hij anderen wilde helpen en inspireren. Dit werd het startpunt om vanuit enthousiasme en bevlogenheid aan te sluiten bij de behoeften van kind en ouder op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Sinds 2012 zet Emrâh zich in vanuit (positieve) psychologie, onderwijs, sport (voetbal) en dans, om kinderen en jongeren spelenderwijs te begeleiden. Enkele jaren later resulteerde dit in de oprichting van Generation One, een project dat zich naast talentontwikkeling, ook meiden begeleid in hun sociaal-emotionele ontwikkeling.

Emrâh zijn interesse in ervaringsgericht werken, bracht hem naar spraak- en dramatherapie. Hier specialiseerde hij zich in het speelbaar maken van wat er van binnen leeft. Ook vond hij zijn passie in Kizomba, een partnerdans dat zich richt op het in verbinding staan met jezelf en de ander.

Bij Emrâh is er veel ruimte voor maatwerk, gericht op de belevingswereld van de jongere om vanuit relatie samen het proces aan te gaan. Emrah werkt ook in de weekenden. 

Opleiding

-Vaktherapie Spraak & Drama (voorheen Kunstzinnige Therapie)

-Toegepaste Psychologie

Verdiepingen & Specialisaties:

* Faalangst Reductie Training (FRT)

* Kizomba (Partnerdans)

* Psychomotorische therapie (PMT)

* Psychosomatiek

* Selectief Mutisme

-KNVB UEFA-C Jeugd