Beryl Valpoort

Maatschappelijk werker

Locatie

Over Beryl Valpoort

Beryl is een betrokken maatschappelijk werker, die met haar warme persoonlijkheid makke-lijk contact maakt met mensen. Met ruim 8 jaar ervaring in het werkveld weet ze van aan-pakken. Toch staat ze vooral bekend om haar aandacht voor mensen, haar brede lach en haar gedrevenheid.

Beryl ontdekte al snel dat ze veel liever met mensen werkt dan met computers. Ze heeft na haar opleiding bouwkunde slechts 3 jaar op een architecten bureau gewerkt alvorens ze zich heeft omgeschoold tot jongerencoach. Vervolgens heeft ze bij verschillende organisa-ties ervaring opgedaan als coach,  jobcoach en maatschappelijk werker. Daar heeft ze zich mogen ontwikkelen tot een ervaren en betrokken hulpverlener. 

Door haar oude vak kent ze als geen ander ze het belang van een goede fundering, een goede basis. Zo benadert ze het maatschappelijk werk dan ook. Het gaat bij Beryl altijd eerst over wie je bent en wat je graag wilt. Een goede samenwerking is de fundering, want zorg is altijd op maat. Daarna kan je samen met haar op zoek naar wat voor jou werkt en wat er daadwerkelijk mogelijk is. 

Bij family Supporters biedt Beryl zorg aan in het kader van de WMO Haar specialiteit ligt op financieel gebied, maar ook voor andere vragen kan je zeker bij haar terecht.

Opleiding

HBO bouwkunde

Opleiding Jongerencoach


Cursus coaching

Cursus ondernemen voor jongeren