Anne Janssen

Psycholoog- kind en jeugd

Locatie

Over Anne Janssen

Anne is een enthousiaste en betrokken kinder- en jeugdpsycholoog. Ze kijkt graag samen met een kind, jongere of een gezin naar waar de sterke kanten van een persoon liggen, waar een luisterend oor fijn is en waar gerichte ondersteuning helpend kan zijn. Anne heeft veel affiniteit met kinderen en jongeren. Met name met jonge kinderen; waarbij de wensen van het gehele gezin meegenomen worden en de sterke en minder sterke kanten van een kind spelenderwijs inzichtelijk worden. Jongeren kunnen ook bij haar terecht; ze vindt het belangrijk dat je je gehoord voelt, je je vrij voelt om van alles te kunnen bespreken én dat je zelf kiest of en wat voor hulp er past bij jou.

Ze richt zich op onderzoeken (diagnostiek) en op ondersteuning bij kinderen en jongeren. Diagnostiek kan soms ingezet worden om te kijken wat er onderliggend is aan het gedrag, zodat er gezamenlijk nog beter gekeken kan worden hoe een juiste ondersteuning er voor jou uit kan zien.
Anne is als persoon nieuwsgierig, betrokken en creatief. Ze vindt openheid in gesprekken belangrijk en  daagt samen met jou (gedrags-)patronen uit.
Naast haar werk bij Familysupporters werkt ze als vrijwilliger bij het AMC.

Opleiding

Bachelor Klinische Psychologie                                  (Universiteit van Amsterdam)

Bachelor Klinische Ontwikkelingspsychologie      (Universiteit van Amsterdam)

Master Klinische Ontwikkelingspsychologie         (Universiteit van Amsterdam)