Sandra Göbel

Dramatherapeut

Locatie

Over Sandra Göbel

Toen Sandra, tijdens de opleiding onderwijsassistent, zeker wist dat ze niet naar de PABO wilde maar wel iets met (ontwikkelings)psychologie wilde doen had een gesprek met haar decaan. Zij  bundelde haar interesse en hobby samen en wist Sandra dat ze de dramatherapie opleiding wilde doen.  
Ze liep een jaar stage in de volwassen psychiatrie. Tijdens deze leerzame periode kriebelde het werken met kinderen en dramatherapie enorm bij Sandra dus heeft ze 5 maanden stage gelopen op Curaçao.
Na haar opleiding is Sandra gaan werken in een praktijk voor integratieve therapie. In eerste instantie alleen met kinderen maar al gauw breidde dit, als vanzelf, uit naar jongeren, volwassenen en ook ouderen. 
Sandra heeft zich in de loop van de tijd gespecialiseerd in traumabehandeling, van 0 tot 99+ en vind het belangrijk dat het behandeltraject afgestemd is op de hulp vraag.

Daarom werkt Sandra het liefst met methodieken die, volgens haar, het meest zinvol zijn in het moment en combineert deze verschillende methodieken graag met elkaar. Typerend voor haar manier van werken is dat hierdoor elke sessie anders is en als het linksom niet gaat, probeert ze het rechtsom.
Sandra vind het belangrijk op up-to-date te blijven en schoolt zich daarom graag bij. Hoog op haar 2 do lijstje staat de regressie therapie opleiding. Waar ze tijdens die 1,5 jaar psychodynamica van heeft geproefd en wat echt naar meer smaakt! De geleerde technieken bij deze opleiding past Sandra graag toe in de sessie.
Lara & Pip, de twee witte herders van Sandra, zijn met regelmaat in haar praktijk, helpen mee in de behandeling en hebben hun eigen plekje om zich terug te trekken.  

Opleiding

Opleiding Vaktherapie Drama. Hoge School Arnhem & Nijmegen

Zachtjes balen met Toontje

 EMDR (0-4, 4 – 12, 12+)
Slapende honden? Wakker maken!
1,5 jaar opleiding tot psychodynamisch therapeut.

Systemisch werk, zowel individueel als met groepen.