Gooi-Vecht & Eemland

Ontmoet FamilySupporters Gooi & Vecht en Eemland. Wij zijn een multidisciplinair team waarin we graag met verwijzers en zorgpartners samen werken om samen de juiste zorg voor de cliënt te realiseren. Wij zijn een professioneel, creatief & gedreven team. Waarin deskundigheid & transparant werken naar alle partijen voorop staat en we graag willen kijken naar realistische oplossingen. We werken in het gebied van Gooi en Vecht en Eemland, in de plaatsen;

Gooi & Vecht: Blaricum, Gooise Meren ( Bussen, Naarden, Muiden), Hilversum, Huizen, Laren, Weesp, Wijdemeren.

Eemland: Amersfoort (Hoogland), Baarn, Bunschoten, Eemnes, Leusden, Soest en Woudenberg.

Ook als cliënten buiten de regio wonen is er een mogelijkheid om hulp te bieden. Laten we vooral samen kijken wat haalbaar is. Meestal vinden we wel een oplossing!

We zijn er voor alle leeftijden, van 0 tot 100+. Ook met bijzondere vragen of complexe problematiek ben je bij ons multidisciplinaire team van harte welkom. FamilySupporters heeft veel expertise op het gebied van diagnostiek en behandeling. Maatwerk is de standaard, je kunt direct terecht.

We kijken altijd naar alle leefgebieden en zoeken samen met alle betrokkenen naar een oplossing. Het team is multidisciplinair, hierdoor is veel mogelijk. We werken binnen de WMO, Jeugdhulpverlening, GGZ en de ouderenzorg.

Naast de Familysupporters vestiging bieden wij ouders en kinderen ook een Extra Thuis (Boddaert 2.0) aan. Dit zijn 2 dagbehandeling groepen voor kinderen met hun ouders in de leeftijd van 6 tot maximaal 14 jaar. Hier komen veelal multi-problematiek vraagstukken terecht die we samen met kind en ouders aangaan, belangrijk is dat het kind thuis blijft wonen en we samen op maat hulp bieden om een mogelijke uithuisplaatsing te voorkomen.

 Op de site vind je veel informatie, vaak heb je een vraag die voor jou specifiek is, bel ons gerust dan denken we met je mee 033-7852317.

Het team beantwoord graag je vraag en geeft graag uitleg hoe we samenwerken met verwijzers zoals de wijkteams, SAVE en huisartsen om hulp op de juiste wijze te laten starten.

Je vindt ons op de Utrechtseweg 90 , 3818 EN Amersfoort. Ons pand is goed bereikbaar, Het is 8 minuten lopen vanaf het CS Amersfoort. Er is voldoende parkeergelegenheid (gratis op onze eigen parkeerplaats). En je fiets mag je altijd voor de voordeur zetten.

Geen wachtlijsten Werkwijze
Greta Schepens
Gezinscoach
Annerieke van Wijhe
Orthopedagoog- Enneagramcoach
Margó van den Berg
Officemanager
Inge Verschuur
Mediator
Judith Timp
Buitenpsycholoog & EMDR-therapeut
Fernando Rijswijk
Verpleegkundige/ jongerencoach
Said Duale
Persoonlijk begeleider/gezinscoach
Miran Wardenburg
Beeldend therapeut
Eelco Knops
Directeur Gooi & Vecht - Eemland
Emma van Brakel
Psycholoog
Fabian Arlar
Psychomotorisch therapeut
Astrid Homveld
Regiebehandelaar/ Systeemtherapeut
Erik Thijssen
Maatschappelijk Werker
Cindy Kerklingh
Scheidings- en stief coach
Hashmat Nesar
Psychiater
Alet Wilgenburg
Persoonlijke begeleider
Asma Benziza
Extra Thuis Ouder
Jan Willem van der Straten
Communicatieve enthousiaste theoloog
Tariq Agho Osaro
Extra Thuis Ouder, Jongerencoach, Pedagogisch medewerker
Sümeyye Ihtiyar-Akcan
Pedagoog opvoedadvies-hulp (gezins- en jongerenondersteuning/ familycoach)
Robbert Knegtering
Huurdokter
Johan Hagen
Psychomotorisch therapeut – Coach – Personal trainer
Renske Gerritse
Coach
Sarah de Vries
Ambulant schoolbegeleider