Gooi-Vecht & Eemland

Ontmoet FamilySupporters Gooi & Vecht & Eemland. Wij zijn een multidisciplinair team waarin we graag met verwijzers en zorgpartners samenwerken om de juiste zorg voor de cliënt te realiseren. Wij zijn een professioneel, creatief en gedreven team. Hier staat deskundigheid & transparant werken naar alle partijen voorop, en we kijken altijd naar realistische oplossingen. We werken in het gebied van Gooi en Vecht en Eemland, in de plaatsen;

Gooi & Vecht: Blaricum, Gooise Meren ( Bussen, Naarden, Muiden), Hilversum, Huizen, Laren, Weesp, Wijdemeren.

Eemland: Amersfoort (Hoogland), Baarn, Bunschoten, Eemnes, Leusden, Soest en Woudenberg.

Ook als cliënten buiten de regio wonen is er een mogelijkheid om hulp te bieden. Laten we vooral samen kijken wat haalbaar is. Meestal vinden we wel een oplossing!

We zijn er voor alle leeftijden, van 0 tot 100+. Ook met bijzondere vragen of complexe problematiek ben je bij ons multidisciplinaire team van harte welkom. FamilySupporters heeft veel expertise op het gebied van diagnostiek en behandeling. Maatwerk is de standaard, je kunt bij ons direct terecht. We kijken altijd naar alle leefgebieden en zoeken samen met alle betrokkenen naar een oplossing. Het team is multidisciplinair, hierdoor is veel mogelijk. We werken binnen de WMO, Jeugdhulpverlening. 

Op de site vind je veel informatie, vaak heb je een vraag die voor jou specifiek is, bel ons gerust dan denken we met je mee: 033-7852317.

Het team beantwoord graag je vraag en geeft  uitleg hoe we samenwerken met verwijzers zoals de wijkteams, SAVE en huisartsen om hulp op de juiste wijze te laten starten.

Je vindt ons op de Utrechtseweg 90 , 3818 EN Amersfoort. Ons pand is goed bereikbaar, Het is 8 minuten lopen vanaf het CS Amersfoort. Er is voldoende parkeergelegenheid (gratis op onze eigen parkeerplaats). Je fiets mag je altijd voor de deur zetten.