Amstel-Meerlanden

 

Welkom bij FamilySupporters Amstel-Meerlanden. Wij zijn een professioneel, creatief & gedreven team. We kijken graag naar realistische oplossingen waarbij deskundigheid & transparant werken voorop staan. Cliënten die wonen in Amstelveen, Diemen, Ouder-Amstel, Aalsmeer of Uithoorn kunnen bij ons terecht. Met cliënten die buiten de regio wonen, kijken we graag wat haalbaar is. Meestal vinden we wel een oplossing!

We zijn er voor alle leeftijden, van 0 tot 100+. Ook met bijzondere vragen of complexe problematiek ben je bij ons team van harte welkom. FamilySupporters heeft veel expertise op het gebied van diagnostiek en behandeling. Maatwerk is de standaard en je kunt over het algemeen direct terecht. 

Ons multidisciplinair team werkt graag samen met verwijzers en zorgpartners om de juiste zorg te  bieden. We kijken altijd naar alle leefgebieden en zoeken samen met alle betrokkenen naar een oplossing. We werken binnen de WMO, Jeugdhulpverlening, GGZ en de ouderenzorg.

Op de site vind je veel informatie; heb je een vraag die voor jou specifiek is, bel ons gerust dan denken we met je mee 020 - 823 2442. We kunnen je uitleggen hoe we samenwerken met verwijzers zoals de wijkteams, SAVE en huisartsen om hulp op de juiste wijze te laten starten.

Je vindt ons op de Populierenlaan 131, 1185 SH Amstelveen. Kom je met Openbaar Vervoer dan is ons pand circa 13 minuten lopen vanaf Bushalte Hueseplein. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid en je fiets mag je altijd voor de voordeur zetten. 

Geen wachtlijsten Familysupporters Nederland Amsterdam Maas & Waal Amsterdam Noord Zaanstreek Waterland Flevoland
Shanna Russo
Forensisch orthopedagoog / Regiebehandelaar
Anke Tummers
Officemanager Amstel-Meerlanden
Migalda Sarucco
Psychotherapeut
Kitty Riedewald
(Transcultureel) psychiater en systeemtherapeut
Ilse van Bekkum
Gezinscoach Cross-over Onderwijs en Jeugdhulp + regiebehandelaar Jeugd
Rob Oudkerk
Arts & adviseur
Tariq Agho Osaro
Extra Thuis Ouder, Jongerencoach, Pedagogisch medewerker
Aryana Shalizi
Orthopedagoog
Marion van der Steen
GZ-psycholoog
Sanne Winchester
GZ-psycholoog / Regiebehandelaar
Lisa de Bakker
Psycholoog, Cognitief Gedragstherapeut i.o.
Sophie Smarius
Orthopedagoog
Charlotte ter Meulen-Hoogendoorn
Directeur Amstel-Meerlanden
Max Valenkamp
Sociotherapeut/GGZ/Coach
Storm
Hulphond